Tumbledown
Verenigde Staten 2013 - 80 minuten
Regie: Todd Verow
Script: Todd Verow & Brad Hallowell
Producer: Todd Verow & Brad Hallowell
Met: Brad Hallowell, Todd Verow, Brett Faulkner
Releasedatum: 2 september 2013
 
Trailer film van Arti Film

Synopsis
Tijdens het stappen ontmoeten Jay en zijn ex-vriend Mike de aantrekkelijke barkeeper Rick. Mike vindt Rick wel leuk en nodigt hem uit voor een weekendje in het Jay's buitenhuis. Dat weekend verloopt intiem en ook Rick valt wel voor Mike, alleen Jay voelt zich buitengesloten en wordt een beetje jaloers. Als twee weken later Rick weer wordt uitgenodigd blijkt Mike er niet bij te zijn. Naderhand heeft hij nauwelijks enige herinnering aan die dagen, totdat er een pakje in de bus wordt gegooid met video opnames die het ergste doen vermoeden...
Tumbledown wordt verteld vanuit de standpunten van de drie mannen en dan blijken de zaken er telkens anders uit te zien. Wat is er werkelijk gebeurd op Tumbledown Mountain? Welke versie van de gebeurtenissen moet je geloven? Tumbledown is een ingenieuze maar explosieve sexuele cocktail die naar een donkere obsessie met een duistere afloop leidt..


Korte synopsis
Een romantische maar donkere thriller die naar een donkere obsessie met een duistere afloop leidt..

Achtergrond
Van de maker van "Rue des mauvais garçons (Bad Boy Street)" Todd Verow.

Recensies
* Amos Lassen
* Gay Celluloid


Trailer

Downloads
Onderstaande materialen kunnen hier worden gedownload (selecteer foto, klik erop en dan rechtsboven naar View all sizes)

 

 
Links
Trailer