Body Electric

Brazilie - 2017 - 94 min. - Portugees gesproken

Genre: Drama, LGBT

Regie: Marcelo Caetano
Script: Marcelo Caetano, Gabriel Domingues
Producer: Marcelo Caetano, Roberto Tibiriçá
Met: Kelner Macêdo, Lucas Andrade, Welket Bungué, Ronaldo Serruya
Premièreweek: 1 november 2017
Filmnummer: 65 600 118

De 23-jarige Elias is nieuw in São Paulo. Hij heeft een baan gevonden als ontwerper in een kledingfabriek en vindt zijn vertier vooral in de vriendschap met zijn eveneens hardwerkende collega’s en in vluchtige seksuele ontmoetingen. Ook gaat hij relaxed om met zijn vroegere vriendje Arthur met wie hij nog af en toe naar bed gaat. Wanneer een nieuwe collega het team komt versterken raakt Elias in de ban van deze Fernando. Hij betrekt zijn collega’s en daarmee ook Fernando bij zijn nachtelijke uitjes om hem beter te leren kennen…
De sympathieke Elias beweegt in dit naturelle, sociale drama soepel tussen de verschillende klassen en subculturen en deelt als een moderne Sherazade zijn duizend-en-één avonturen gul met zijn collega’s!

Korte synopsis

Elias werkt in São Paulo als assistent ontwerper in een kledingfabriek. Hij vindt zijn vertier in vluchtige seks en vriendschap met zijn eveneens hardwerkende collega’s. Wanneer een nieuwe collega het team komt versterken, raakt Elias in de ban van deze Fernando. Hij betrekt zijn collega’s en daarmee ook Fernando bij zijn nachtelijke uitjes om hem beter te leren kennen….

Tagline

Sensueel en pakkend verhaal van een jonge homoseksuele man in São Paulo die zijn weg probeert te vinden in de liefde, seks en intimiteit.

Achtergrond

Marcelo Caetano’s debuutfilm Body Electric (Corpo Elétrico), opgenomen in São Paulo, omarmt het Braziliaanse leven in al zijn vormen.
In de hoofdrollen de debutanten Macêdo en Andrade, de rol van Fernando is van “Welket Bungué” bekend van de Braziliaanse film “Joacquim”.