Jonathan

Duitsland- 2016 - 99 min. - Duits gesproken

Genre: Drama, LGBT

Regie: Piotr J. Lewandowski
Script: Piotr J. Lewandowski
Producer: Alexandra Kordes, Meike Kordes
Met: Jannis Niewöhner, André M. Hennicke, Julia Koschitz, Thomas Sarbacher, Barbara Auer, Max Mauff, Leon Seidel, Carsten Strauch
Premièreweek: 5 mei 2016
Filmnummer: 65 600 111

De aantrekkelijke 23-jarige Jonathan woont samen met zijn vader Burghardt en tante Martha op hun prachtige familie boerderij op het Duitse platteland. Zijn vader is terminaal ziek en Jonathan zorgt al een tijd voor hem, maar zijn conditie gaat sterk achteruit. Jonathan is daardoor vastbesloten achter een familiegeheim te komen wat al jaren tussen zijn tante en zijn vader hangt. Met de komst van Ron, een oude vriend van zijn vader wordt langzaam ontrafelt wat er zich heeft afgespeeld.

Korte synopsis
Jonathan woont met zijn vader en tante op hun prachtige familie boerderij op het Duitse platteland. Zijn vader is terminaal ziek en zijn conditie gaat sterk achteruit. Jonathan is daardoor vastbesloten achter een familiegeheim te komen wat al jaren tussen zijn tante en zijn vader hangt. Met de komst van een oude vriend van zijn vader wordt langzaam ontrafelt wat er zich heeft afgespeeld.

Oneliner
Goed gespeeld familiedrama waarin oude geheimen ontrafeld worden.