Lazy Eye

Verenigde Staten - 2016 - 94 min. - Engels gesproken

Genre: LGBT, Romance

Regie: Tim Kirkman
Script: Tim Kirkman
Producer: Todd Shotz, Tim Kirkman
Met: Lucas Near-Verbrugghe, Aaron Costa Ganis, Drew Barr
Premièreweek: 1 november 2017
Filmnummer: 65 600 112

Dean heeft alles voor elkaar; lekker huis, prima werk en een fijne relatie. Maar dan is er ineens dat mailtje van zijn ex Alex die ooit 15 jaar geleden met de noorderzon verdween. Dean spreekt na enige twijfel met de nog steeds aantrekkelijke Alex af om een weekeinde in zijn afgelegen vakantiehuis in de woestijn door te brengen. In de hete en desolate omgeving, maar met verkoelend zwembad, is er niets dat hen af zal leiden van de vraag of er nog kans is op een toekomst samen…
In dit stijlvolle drama met intelligente dialogen, wakkert de passie tussen de sexy mannen snel weer op, worden geheimen onthuld en wordt het verleden verwerkt!

Korte synopsis
Dean heeft alles voor elkaar, maar dan is er ineens dat mailtje van zijn ex Alex die 15 jaar geleden met de noorderzon verdween. Dean spreekt na enige twijfel af om een weekeinde in zijn afgelegen vakantiehuis in de woestijn door te brengen. In de hete en desolate omgeving is er niets dat hen af zal leiden van de vraag of er nog kans is op een toekomst samen..

Oneline
Passies en geheimen komen naar boven als een grafisch ontwerper een weekeinde afspreekt met een oude liefde van 15 jaar geleden.

Achtergrond
Tim Kirkman is bekend van zijn eerdere gayfilms “Loggerheads” en “Dear Jesse”.