Sexual Tension: Volatile

Argentinie - 2012 - 85 min.

Genre: Drama, LGBT

Regie: Marcelo Mónaco en Marco Berger
Producer: Didier Costet, Derek Curl
Met: Lucas Lagré, Mario Verón, Javier De Pietro, Lautaro Machaca, Maximiliano Franco, Leo Martínez, Guido Gastaldi, Jair Toledo, Santiago Caamaño, Hernan Munoa, Antonia De Michelis, Francisco Ortiz, Eva Benito, Jorge Carossia, Fede Guascs
Premièreweek: 14 maart 2013
Filmnummer: 65450100

Sexual Tension: Volatile bestaat uit 6 korte verhaaltjes waar toevallige ontmoetingen telkens tot erotische spanningen leiden. In “Ari” zien we een jongen die een tattoe laat zetten en verliefd raakt op de sexy tatoeerder en daarom steeds weer een nieuwe laat zetten. In “The Cousin” bezoekt een jongen zijn neef en merkt dat hij verliefd op hem raakt. Komt de begeerte van één kant of is deze wederzijds? In “The Other One” gaat het om twee hetero’s waarvan eentje moeite heeft met sex, omdat hij te zwaar geschapen is. Zijn schoolvriend leert hem hoe hij te vrijen en vrouwen te beminnen. In “Broken Arms” komt een man in het ziekenhuis voor zijn gebroken arm. Tijdens het gipsen van zijn arm wordt hij, hulpeloos als hij is, door de mannelijke verpleger sensueel gemasseerd. “Love” laat twee hetero mannen met een intense vriendschap zien die altijd samen onder douche gaan, alsof dit het meest logische van de wereld is. Tenslotte in “Workout” verliezen twee jongens langzaam hun remmingen, als ze geile fotootjes van elkaar aan het maken zijn die ze aan hun vriendinnen willen sturen om ze op te winden.

Korte synopsis
In zes korte erotisch geladen verhalen laten de bekroonde filmmakers Marco Berger (“Plan B”, “Ausente”) en Marcelo Mónaco onbeschaamd de camera gaan over de mooie gezichten en lijven van de jongens en de mannen, die de hoofdrol spelen in de verhalen. Hoe toevallige ontmoetingen tussen mannen kunnen leiden tot erotische spanningen. “Als je hem niet kunt krijgen, belet het je toch niet hem te begeren?” Verfrissend, brutaal, bevrijdend, ongelooflijk intiem en geil.